Το SolidarityNow στα σύννεφα με το Skydive-Athens!


Η μεγαλύτερη αερολέσχη στην Ελλάδα συλλέγει πόρους και υποστηρίζει το έργο της οργάνωσης.

Το SolidarityNow και το Skydive-Athens συνεργάζονται για το κοινό καλό, προσκαλώντας όλους όσοι ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος σε μια μοναδική εμπειρία και ταυτόχρονα να συμβάλλουν στο έργο της οργάνωσης.

Πώς;

Αν έχετε σκεφτεί ποτέ να δοκιμάσετε την εμπειρία της ελεύθερης πτώσης, μπορείτε να το τολμήσετε τώρα. Οι έμπειροι εκπαιδευτές του Skydive-Athens θα σας δείξουν τον τρόπο και μέρος του κόστους της εμπειρίας θα προσφερθεί από την αερολέσχη στο SolidarityNow για την υποστήριξη του έργου που υλοποιείται στο πλευρό των πιο ευπαθών συνανθρώπων μας.

Από 1η έως 30 Ιουνίου, το SolidarityNow και το Skydive-Athens θα σας περιμένουν να «κλείσετε μια θέση στα σύννεφα» και να μεταφέρετε το μήνυμα για την ανάγκη υποστήριξης των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη ανεξαρτήτως προέλευσης ή άλλου κριτηρίου!

Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

Η συνεργασία γίνεται πραγματικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουνίου, του μήνα που αφιερώνει μία από τις ημέρες του στην Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, 20/6. Με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, το SolidarityNow και το Skydive-Athens αφιερώνουν τον μήνα στους εκτοπισμένους, στους ανθρώπους που εξαναγκάζονται να γίνουν πρόσφυγες από όπου κι αν προέρχονται.

Το SolidarityNow ευχαριστεί το Skydive-Athens για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση αυτής της πρωτότυπης συνέργειας και δίνει ραντεβού στους αιθέρες!

*Το SkydiveAthens είναι η μεγαλύτερη αερολέσχη στην Ελλάδα και η μοναδική που λειτουργεί όλο τον χρόνο πετώντας αεροσκάφος 18 θέσεων με τουρμπίνα στα 14.000 πόδια (4200 μέτρα) σε μόλις 12 λεπτά. Facebook: https://www.facebook.com/skydiveathens/.