ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ | SolidarityNow: Τα παιδιά τραγουδούν στο Ωδείο


Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 6μμ, παιδιά που διαμένουν στη δομή φιλοξενίας προσφύγων και αιτούντων άσυλο στη Ριτσώνα, τραγουδούν στο Ωδείο Αθηνών, υπό τη διεύθυνση της Dee Isaacs, καθηγήτριας μουσικής στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και τη συνοδεία του μουσικού σχήματος Cellos for Change.

Η συναυλία με τίτλο «Windows on the World/ Παράθυρα στον Κόσμο» υποστηρίζεται από το SolidarityNow, που δραστηριοποιείται στη δομή της Ριτσώνας με εκπαιδευτικές δράσεις για τα παιδιά και είναι ανοιχτή στο κοινό.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η οργάνωση συνεργάζεται με την Dee Isaacs, που με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, υλοποιεί το πρόγραμμα «Windows on the World/ Παράθυρα στον Κόσμο» με στόχο την υποστήριξη παιδιών που διαμένουν στις δομές φιλοξενίας μέσω των παραστατικών τεχνών. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, πολλά παιδιά έχουν λάβει μέρος στις μουσικές και καλλιτεχνικές δράσεις και έχουν βρει καταφύγιο, ασφάλεια και γνώση στην τέχνη.

Στο SolidarityNow είμαστε αρωγοί κάθε προσπάθειας που επιστρέφει στα παιδιά την παιδικότητα που έχουν στερηθεί, καλλιεργεί το πνεύμα τους και δημιουργεί χαρούμενες και δημιουργικές αναμνήσεις.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/…/windows-world-and-cellos-change

Χώρος: Ωδείο Αθηνών – Νέα Σκηνή

Ρηγίλλης & Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19, Αθήνα