Πήγαμε… σπίτι με 4 βραβεία


Με τέσσερα Ermis Awards τιμήθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του SolidarityNow για το πρόγραμμα φιλοξενίας μας Home for Hope που υλοποιείται με την υποστήριξη της UNHCR. Τέσσερις σημαντικές διακρίσεις για εμάς και τη Soho Square που εμπνεύστηκε και σχεδίασε αφιλοκερδώς την καμπάνια επεφύλασσε η διοργάνωση των βραβείων διαφημιζομένων κατά τη φετινή βραδιά της απονομής.

Στην κατηγορία Κοινωνικά Μηνύματα, λάβαμε το χρυσό Ermis για το σύνολο της εκστρατείας με βασικό μήνυμα «Διώξε το Φόβο», αργυρό για το ραδιοφωνικό μήνυμα καθώς και δύο χάλκινα βραβεία για το τηλεοπτικό μας σποτ. Μια ξεχωριστή τιμή και μια μεγάλη αναγνώριση για το έργο της οργάνωσης στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν περισσότερο ανάγκη.

Στη φωτογραφία η διευθύντρια Επικοινωνίας του SolidarityNow, Σοφία Ιωάννου, παραλαμβάνει μαζί με τη δημιουργική ομάδα της Soho Square το χρυσό βραβείο.

Σ’ ευχαριστούμε Soho Square Team, σ’ ευχαριστούμε Fos – με τη δική σας βοήθεια κινητοποιήσαμε συνανθρώπους μας να διώξουν το φόβο, να ανοίξουν τα σπίτια τους και να φιλοξενήσουν πρόσφυγες!