Η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα του SolidarityNow είναι στον «αέρα»!


Η νέα ιστοσελίδα του SolidarityNow είναι στον «αέρα» με ανανεωμένο περιεχόμενο για τις δράσεις και το έργο της οργάνωσης, με σύγχρονη και φρέσκια σχεδιαστική ματιά, με δυναμικό και φιλικό για το χρήστη χαρακτήρα. Η ανανεωμένη σελίδα είναι μια προσπάθεια με σκοπό να αποτυπωθεί ακόμα πιο ολοκληρωμένα το πολυδιάστατο έργο του SolidarityNow στο πλευρό των ανθρώπων που χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας, να υπάρχει άμεση αλλά και έγκυρη πληροφόρηση για όλες τις καινούργιες δράσεις που αναλαμβάνει.

«H ολοκληρωμένη ενημέρωση, η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι από τις βασικές αρχές που διαπνέουν τη δράση του SolidarityNow. Και αυτές ακριβώς προβάλλουμε  εγκαινιάζοντας σήμερα την ανανεωμένη ιστοσελίδα της οργάνωσης που γίνεται ένα σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας του δυναμικά αναπτυσσόμενου έργου μας», σημειώνει η Σοφία Ιωάννου, Διευθύντρια Επικοινωνίας του SolidarityNow.

Στο www.solidaritynow.org, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και γρήγορα, να λάβει άμεση ενημέρωση για το ανθρωπιστικό έργο της οργάνωσης συνολικά και να βρει αναλυτικές και ανανεωμένες πληροφορίες για κάθε πρόγραμμα -που είτε είναι σε εξέλιξη είτε έχει ολοκληρωθεί- και κάθε επικείμενη δράση προς όφελος των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, Ελλήνων, προσφύγων και μεταναστών.

Επισκεφθείτε το www.solidaritynow.org και ανακαλύψτε στους συνδέσμους που ακολουθούν πώς μετατρέπουμε το διαδίκτυο σε δράση:

  • την ενότητα «Δράσεις» όπου παρουσιάζεται σχηματικά η γεωγραφία των προγραμμάτων που έχουν υλοποιηθεί στη χώρα, με στοιχεία επικοινωνίας των Κέντρων Αλληλεγγύης και των Κινητών Μονάδων με στόχο την άμεση πρόσβαση όλων όσοι έχουν άμεση ανάγκη. Το SolidarityNow δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλα έντεκα (11) γεωγραφικά σημεία στην Ελλάδα.
  • την ενότητα «Γραφείο Τύπου», για τα νέα της οργάνωσης αναφορικά με τις δράσεις για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής και προσφυγικής κρίσης, για την παρουσίαση των ανθρώπινων ιστοριών αλληλεγγύης μέσα από τα μάτια των ωφελούμενων αλλά και εργαζόμενων της οργάνωσης καθώς και για κάθε νέα και τρέχουσα ενέργεια.
  • την ενότητα «Συν-Εργαστείτε», για να βρείτε κάθε νέα θέση εργασίας που ανοίγει στα προγράμματα της οργάνωσης αλλά και κάθε δημόσια προκήρυξη διαγωνισμού.\
  • την ενότητα «Υποστηρικτές», για να δείτε με μια ματιά όλες τις πηγές οικονομικής υποστήριξης του έργου της οργάνωσης, όλους τους φορείς και τα ιδρύματα που βοηθούν στην υλοποίηση των προγραμμάτων.

Παράλληλα, πιστεύοντας και λειτουργώντας βάσει των αρχών της διαφάνειας και της αξιοπιστίας, στην ιστοσελίδα του SolidarityNow παρουσιάζονται τα ετήσια οικονομικά στοιχεία της οργάνωσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι άνθρωποι της οργάνωσης προσβλέποντας στην άμεση πρόσβαση όλων σε κάθε πληροφορία που αφορά στο SolidarityNow.

Ένα κλικ στο www.solidaritynow.org είναι ένα μικρό βήμα αλληλεγγύης. Στόχος μας να αποτελέσει ένα ψηφιακό σημείο αναφοράς και ολοκληρωμένης ενημέρωσης στο χάρτη των μη κυβερνητικών οργανώσεων στην Ελλάδα.