ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο κ. Επαμεινώνδας Φαρμάκης υπέβαλε σήμερα τη παραίτησή του από τη θέση του Γενικού Διευθυντή από το Σωματείο «SOLIDARITYNOW» για να αναζητήσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις στο μέλλον. Το Σωματείο, δια του Προέδρου του Δ.Σ. του κ. Στυλιανό Ζαββό, αποδέχθηκε την απόφασή του, με ημερομηνία ισχύος την 10η Οκτωβρίου 2017.

Ο κ. Επαμεινώνδας Φαρμάκης εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής από τον Ιανουάριο του 2015. Υπηρέτησε με συνέπεια τους σκοπούς, προσφέροντας την πολύτιμη πολυετή εμπειρία του, συνεργαζόμενος άψογα με όλο το εσωτερικό ανθρώπινο δυναμικό, εξωτερικούς συνεργάτες και εθελοντές, συμβάλλοντας με μεγάλη επιτυχία στην αύξηση της δραστηριότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Σωματείο.

Ο κ. Επαμεινώνδας Φαρμάκης ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη στο πρόσωπό του καθώς και το προσωπικό και τους συνεργάτες του Σωματείου για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν στην προώθηση των σκοπών του Σωματείου, ενθαρρύνοντάς τους να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση να προσφέρουν σε αυτούς που τους έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τον κ. Επαμεινώνδα Φαρμάκη για την σημαντική συνεισφορά του και τις υπηρεσίες του στο Σωματείο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εκτελούσα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει το μέλος του Δ.Σ. του SOLIDARITYNOW, κα Αντιγόνη Λυμπεράκη, διακεκριμένη καθηγήτρια Οικονομικών, ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών, με εμπειρία σε Διεθνείς Ανθρωπιστικές Οργανώσεις.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Στέλιος Ζαββός,

Πρόεδρος

Η επιστολή σε .pdf