Το SolidarityNow στο 1ο Athens Civil Society Festival!


Το SolidarityNow συμμετείχε στο 1ο Athens Civil Society Festival που διοργανώθηκε από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023. στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή στην Αθήνα, οι άνθρωποι του SolidarityNow έφτιαξαν ένα πολύχρωμο ενημερωτικό περίπτερο όπου υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και τους ενημέρωσαν για το έργο της οργάνωσης τα τελευταία 10 χρόνια! Παράλληλα, στους χώρους του Σεραφείου φιλοξενήθηκε φωτογραφική έκθεση του SolidarityNow, με φωτογραφίες από τη δεκαετή πορεία του. Η ιστορία των φωτογραφιών αγκαλιάζει τις πέντε στρατηγικές προτεραιότητες της οργάνωσης για σήμερα και για το μέλλον: πρόσβαση στη δικαιοσύνη, συμπεριληπτική εκπαίδευση, κοινωνική προστασία, ευκαιρίες ένταξης και πρόσβασης στην αγορά εργασίας, ανταπόκριση σε κρίσεις.

Τέλος, οι επισκέπτες του Σαββάτου 22 Απριλίου, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα ενθουσιώδες εργαστήριο συγγραφής χαϊκού, που διοργανώθηκε από την ομάδα εκπαιδευτικών του “Κέντρο Εκπαίδευσης & Δημιουργικών Δραστηριοτήτων” του SolidarityNow στην Αθήνα, που λειτουργεί στο πλαίσιο του προγράμματος “Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση”*!

*Το πρόγραμμα είναι μια πρωτοβουλία της UNICEF Greece που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από σειρά εταίρων, μεταξύ των οποίων και το SolidarityNow.