Ξεκίνα την καριέρα σου ως Τεχνικός Υπολογιστών & Δικτύων σήμερα!

Giorgos Moutafis for SolidarityNow

Η τεχνολογία και υπολογιστές αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας. Οι περισσότερες θέσεις εργασίας σήμερα απαιτούν το χειρισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών και άλλων συσκευών. Ακόμα περισσότερη ανάγκη υπάρχει για ειδικές γνώσεις πληροφορικής και υποστήριξης των υπολογιστών.

To SolidarityNow, είναι μια πιστοποιημένη CISCO Networking Academy και έχει την δυνατότητα να προσφέρει δωρεάν στους μαθητές της μια ευρεία γκάμα μαθημάτων CISCO.

Μέσω του εγκεκριμένου από τη CISCO εκπαιδευτικού υλικού, το SolidarityNow και η CISCO σάς δίνουν την ευκαιρία να μελετήσετε και να προετοιμαστείτε για θέσεις Μηχανικών Υπολογιστών με τις δεξιότητες που απαιτούνται στην αγορά σήμερα!

Διαθέσιμα σεμινάρια με έναρξη τον Οκτώβριο 2018

ΙΤ ΕSSENTIALS

LINUX ESSENTIALS

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα μπορείς να εργαστείς ως: IT support technician, IT Administrator, Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός πωλήσεων Η/Υ, Computer Help Desk, System Administrator, Βοηθός Διαχείρισης Δικτύων, IT Specialist, IT Engineer. Επιπλέον θα έχεις όλες τις γνώσεις για να προχωρήσεις την καριέρα σου σε πιο εξειδικευμένα θέματα δικτύων.

Σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια;  

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Cisco  απευθύνονται σε όλες και όλους.

Δίνουν την δυνατότητα σε όσους/ες το παρακολουθήσουν να είναι ένα βήμα μπροστά στην αγορά εργασίας, και να αποκτήσουν τα απαραίτητα προσόντα για να εργαστούν σαν τεχνικοί Η/Υ και Δικτύων σε περιβάλλοντα όπως επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτικά ιδρύματα  ή σαν ελεύθεροι επαγγελματίες στο χώρο τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Πρακτική εξάσκηση
  • Πλήρες εκπαιδευτικό υλικό εγκεκριμένο από τη Cisco
  • Πρόσβαση στην εκπαιδευτική Πλατφόρμα εκπαίδευσης Cisco

Κόστος
Η συμμετοχή στην εκπαίδευση είναι δωρεάν για όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/σες.

Χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Διαπολιτισμικού Κέντρου «Διαδρομές», στην οδό Μπουκουβάλα 26, Αμπελόκηποι, όπου υλοποιούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα της πρωτοβουλίας Education Matters, σε συνεργασία με την Almasar και την υποστήριξη του Φόρουμ Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα υλοποιείται με την  υποστήριξη της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης (Cisco Academy Support Center and Instructor Training Center) και της CISCO, της μεγαλύτερης εταιρίας στον χώρο των δικτύων


Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και δήλωσε συμμετοχή μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη online φόρμα

 

Πληροφορίες για το σεμινάριο IT Essentials

Πληροφορίες για το σεμινάριο Linux Essentials

 

OI AITHΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ