Το SolidarityNow αγκαλιάζει τη νέα Ενημερωτική Εκστρατεία του ΔΟΜ

ΙΟΜ Greece

«Μπορούμε να δώσουμε πολλά ο ένας στον άλλον.
Κυρίως τον καλύτερό μας εαυτό!»
 

Το SolidarityNow, ως βασικός συνεργάτης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) στο πρόγραμμα HELIOS, αγκαλιάζει και στηρίζει τη νέα εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που ξεκίνησε να προβάλλεται πανελλαδικά με κεντρικό μήνυμα: «Μπορούμε να δώσουμε πολλά ο ένας στον άλλον. Κυρίως τον καλύτερό μας εαυτό!»

Το πιλοτικό πρόγραμμα ένταξης “HELIOS” είναι ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό πρόγραμμα που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και την υποστήριξη της ΕΕ, και απευθύνεται σε δικαιούχους διεθνούς προστασίας στην Ελλάδα. To “HELIOS” προσφέρει υπηρεσίες που στοχεύουν στην προώθηση της ανεξάρτητης διαβίωσης και την ένταξης των ανθρώπων στη χώρα και συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων: επιδόματα στέγασης, μαθήματα ένταξης και εργασιακή υποστήριξη.

 Δείτε τη νέα εκστρατεία, εδώ

 

 

* To Solidarity Now είναι βασικός εταίρος υλοποίησης του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, στο πλαίσιο του προγράμματος “HELIOS”, που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Directorate General for Migration and Home Affairs (DG HOME).