Σπίτια Αλληλεγγύης

Giorgos Moutafis for SolidarityNow

«Εδώ νιώθουμε πραγματικά σπίτι μας. Κι αυτό μας δίνει τη δύναμη να προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε. Να αγωνιστούμε, να βρούμε δουλειά, να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Κλείνω την πόρτα και νιώθω για πρώτη φορά μετά από καιρό ασφάλεια για την οικογένειά μου».

Νάντια, 37 χρονών,
μαζί με την οικογένειά της ζει σε ένα από τα Σπίτια Αλληλεγγύης

Βοήθησε Οικογένειες να βρουν ένα Σπίτι

Στην Ελλάδα, δεκάδες εκατοντάδες οικογένειες ζουν καθημερινά κάτω από δύσκολες και συχνά επικίνδυνες για τη ζωή και την υγεία τους συνθήκες. Είναι όλοι τους άνθρωποι, που είτε τους έπληξε η ανεργία και η φτώχεια είτε οι πόλεμοι, οι διώξεις και η βία. Είναι άνθρωποι που για διαφορετικές συνθήκες αναγκάστηκαν να αφήσουν το Σπίτι τους.

Βοήθησέ μας να απαντήσουμε στις επείγουσες ανάγκες τους.

Κάνε Τώρα τη Δωρεά Σου »

Βοήθησέ μας να στηρίξουμε περισσότερες Οικογένειες να βρουν ένα ασφαλές Σπίτι. Ένα Σπίτι Αλληλεγγύης.

Ας τους Προσφέρουμε ένα Σπίτι για να Ζήσουν

Οι κρίσεις όπου κι αν συμβαίνουν πλήττουν πάντα τους πιο αδύναμους. Και πλήττουν πάντα ανθρώπους. Η οικονομική κρίση στη χώρα μας δημιούργησε μέχρι σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, πολλοί από τους οποίους έχασαν σχεδόν τα πάντα και ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Χιλιάδες άνθρωποι πάλι ξεριζώθηκαν εξαιτίας των πολέμων, των διώξεων, της αιματηρής βίας και έφθασαν στη χώρα μας με κίνδυνο της ζωής τους αλλά και των αγαπημένων τους.
Ανάμεσα σε ξεχασμένους πληθυσμούς, στους οποίους το SolidarityNow προσφέρει σταθερά βοήθεια και στήριξη από το 2013, υπάρχουν χιλιάδες ακόμα που έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους και χρειάζονται άμεση βοήθεια.

Πριν είναι πολύ αργά, κάνε μία δωρεά στο SolidarityNow. Οι ομάδες μας βρίσκονται στο πεδίο και προσφέρουν μέσα από το πρόγραμμα Σπίτια Αλληλεγγύης | Solidarity Homes, στέγαση, ασφάλεια και πρόσβαση σε ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες υγείας σε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούν.

Στο SolidarityNow, είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε τις επείγουσες δράσεις μας στο πλευρό τους. Με τη δική σου Βοήθεια και Στήριξη. Βοήθησέ μας να Πολλαπλασιάσουμε τα Σπίτια Αλληλεγγύης.

Κάνε Τώρα τη δωρεά σου με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Μπες στη σελίδα μας και κάνε online την κατάθεσή σου: http://www.solidaritynow.org/donation/

2) Κάνε μία κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό:
EUROBANK, Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0012.36.0201017438 / IBAN: GR7702600120000360201017438

3) Κάλεσέ μας στο 210 677 2500

*Τα Σπίτια Αλληλεγγύης | Solidarity Homes είναι πρόγραμμα που υλοποιεί το SolidarityNow σε συνεργασία και με τη στήριξη της οργάνωσης Help Refugees. Μέσα από το πρόγραμμα, που ξεκίνησε να υλοποιείται τον Ιούνιο του 2017, προσφέρεται στέγαση στις πιο ευπαθείς ομάδες -Έλληνες και πρόσφυγες- με μοναδικό κριτήριο την επείγουσα ανάγκη τους.

Ακολούθησέ μας!