Βίντεο με Οδηγίες χρήσης των self-tests, για τα παιδιά των ανοιχτών δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών


Επιστροφή στα σχολεία με ασφάλεια…δηλαδή με self-test!

 Βίντεο με Οδηγίες χρήσης των selftests, για τα παιδιά των ανοιχτών δομών φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών

Το SolidarityNow, ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης), δημιούργησε απλά και κατανοητά βίντεο με τις οδηγίες για τη σωστή χρήση των self-tests για όλα τα παιδιά, μεταφρασμένα σε 8 διαφορετικές γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Αραβικά, Φαρσί, Κουρμάντζι, Σοράνι, Ουρντού και Σομάλι.

Τα βίντεο βρίσκονται αναρτημένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του SolidarityNow και οι ωφελούμενοι των «Κέντρων Υποστήριξης Παιδιού & Οικογένειας» στις 14 ανοιχτές δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που δραστηριοποιείται η οργάνωση έχουν ενημερωθεί για αυτά και ήδη τα συμβουλεύονται.

Η δημιουργία των βίντεο είναι μια από κοινού πρωτοβουλία του SolidarityNow, της UNICEF Greece και του ΔΟΜ, στο ευρύτερο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με στόχο τη διαρκή ενημέρωση γονέων, κηδεμόνων και παιδιών σχετικά με την πανδημία, τη λήψη μέτρων και την προστασία των παιδιών.

Βρείτε τα εδώ: https://youtube.com/playlist?list=PL3_NlSfsgtzQBo6tMWoo5IZoB__Do936Y

*Το Πρόγραμμα «Κέντρα Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας» του SolidarityNow υποστηρίζεται από τη UNICEF Greece και τον IOM Greece με τη χρηματοδότηση της Ε.Ε.