Μας ρωτάτε; Απαντάμε!


Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού και της παραπληροφόρησης, το Κέντρο Αλληλεγγύης Αθήνας, θέλοντας να είναι δίπλα στους ανθρώπους που εξυπηρετεί, προετοίμασε μια σειρά από ερωτήσεις – απαντήσεις (σε 6 γλώσσες Αραβικά, Φαρσί, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά και Ουρντού) για όλα εκείνα τα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν.


Οι αλλαγές στα εργασιακά δεδομένα εν μέσω COVID-19 είναι καταιγιστικές. Οι δικηγόροι και οι εργασιακοί σύμβουλοι του Κέντρου Αλληλεγγύης Αθηνών παρακολουθούν τις εργασιακές εξελίξεις και βρίσκονται στη διάθεσή σας για να επιλύουν απορίες και ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σας. Στο σύνδεσμο θα βρείτε ένα πλήρες και ενημερωμένο ερωτηματολόγιο με τα ερωτήματα που απασχολούν τους μισθωτούς εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Η σελίδα ωστόσο θα ενημερώνεται καθημερινά με τον τρόπο που μεταβάλλονται και τα δεδομένα. Σε επόμενη ανάρτηση θα ασχοληθούμε με τους αυτοαπασχολούμενους – ελεύθερους επαγγελματίες.

Για εξατομικευμένες ερωτήσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με το athens@solidaritynow.org.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Είστε αυτοαπασχολούμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας; Δικαιούστε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή άλλο προστατευτικό μέτρο; Για νομικές – εργασιακές απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας στο athens@solidaritynow.org ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Για αυτοαπασχούμενους – Ελεύθερους επαγγελματίες